Koffie geleverd – Zien we je vanaf 14 juli?

In de voorbije maanden volgden we een heuse barista-opleiding. We breidden onze kennis over koffie uit en gingen op zoek naar een plaastelijke leverancier van koffie. We zullen op onze kaart een vaste koffie gebruiken waarmee we espresso zetten. De espresso is het neusje van de zalm voor een koffiedrinker: vol van smaak. Wie het liever wat milder wil, kan kiezen voor een cappuccino, een latte, americano … Deze dranken hebben de espresso als basis.
Naast deze koffies kan je ook kiezen voor een filterkoffie of Slow Coffee zoals men het vandaag de dag wel eens noemt. Ook de French Press en een batch brew zal op onze kaart staan. Wie graag het verschil in detail uitgelegd krijgt, is uiteraard altijd welkom. We geven je met plezier meer info over de gekozen koffie en het verschil in smaak.
Uiteraard kan je de koffiebonen (gemalen of niet) ook aanschaffen om thuis verder te genieten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.