Letterpress bierviltjes

Wat is dat met dat letterpress eigenlijk? Kort gezegd is letterpress een modern woord voor hoogdruk of typodruk. Drukken doe je dan met een zogenaamde degel. Alex heeft een trapdegel in zijn garage staan en een Heidelberg degel ‘ergens anders’. In De Dikke Ziel zullen we alles mooi samen kunnen brengen en gebruiken zoals het hoort. In het filmpje gebruik ik de trapdegel, aangedreven met de voet dus, om bierviltjes te bedrukken met ons logo. In De Dikke Ziel zullen we ook een overzicht brengen van de hoogdruk door de eeuwen heen en zal je beide persen aan het werk kunnen zien.
Meer info op https://www.dedikkeziel.be/service/letterpress-2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.