De eerste week zit erop

We hadden geen tijd om te schrijven afgelopen dagen. De eerste dagen waren een succes! Zowel vrienden als familie kwamen al een kijkje nemen, maar ook mensen uit de buurt. Deugddoend was dat vele mensen uit de buurt ook vorig jaar present waren. Dat geeft toch een goed gevoel: als klanten die er vorig jaar bij waren, ook nu terug door de deur binnenwandelen. Sommigen hadden ons gevolgd op Facebook of Instagram. Anderen hadden het terug gelezen in de krant. Fijn!

We zijn ook heel tevreden over onze aanpassingen. De nieuwe bar springt in het oog. Bestellingen gebeuren centraal aan de bar en dat geeft ons ook de mogelijkheid om een woordje uitleg te geven of eens iets te tonen. Het maakt het contact ook persoonlijker vinden we.

Kom jij ook eens langs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.