Openingsuren eindejaarsperiode 2023

Goed nieuws! Naast de gewone openingsuren op donderdag, vrijdag en zaterdag, zijn we tijdens de maand december nu ook elke zondag open van 10 tot 17u. Dat wil zeggen dat je kan komen genieten van een ontbijtje indien gewenst of nog dat laatste geschenk kan scoren voor jezelf of iemand die je in de watten wil leggen.

En dat is niet alles… Ons aanbod qua geschenken is uitgebreid met allerlei nieuws en lekkers. We hebben PAJU-kaarsen, LED-kaarsen, geschenkpakketten naar ieders budget, unieke papierwaren, brocante, planten, lekkers… kortom voor elk wat wils en naar ieders budget.
Kom eens vrijblijvend langs een kijkje nemen. Binnenstappen en rondkijken verplicht je tot niets. We verwelkomen je met open armen en geven je graag alle gewenste info over onze producten.

Lokaal, sociaal en artisanaal met een verhaal. Dat zijn de drie woorden die we hoog in ons vaandel dragen: de meeste van onze producten hebben een verhaal waarin we geloven.

Welkom in De Dikke Ziel!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.