De Dikke Ziel neemt goede voornemens voor 2023!

Het is een tijdje geleden sinds ons laatste bericht. Tja, niet altijd eenvoudig als je allebei fulltime werkt om ook nog een gesloten pop up brocantecafé actief te houden op social media 😉
Nieuwjaar leek ons wel een goed moment om toch nog eens van ons te laten horen. We zijn nog alive and kicking en zeker niet dood. Ook De Dikke Ziel is dat niet. Samen met het nieuwe jaar worden ook nieuwe voornemens gemaakt, meestal goede. We nemen dan binnenkort de tijd om dit ook voor De Dikke Ziel te bekijken. Sowieso is er opnieuw de goesting, veel goesting om de deuren open te houden. Al is het maar voor die ene man die ons 3 sterren gaf op Google. Waar hij die drie haalde weten we niet, wel waarom hij er maar drie gaf… hij stond voor een gesloten deur terwijl Google volgens hem aangaf dat we open waren. We willen ons dan ook excuseren hiervoor tav die man en zoeken een oplossing naar de toekomst. Want wat als we ons eens niet zouden beperken tot pop up?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.