Menukaart

Als je een zaak opent waar je iets kan eten en drinken, ook al is het een pop up, dan kan een menukaart uiteraard niet ontbreken. Eigenlijk hadden we vrij snel door wat we wilden aanbieden broodplanken met kaas en/of vlees, kleine hapjes en een lekker drankje erbij.

In een vorige blogpost schreven we al over onze koffieopleiding. Koffie maakt dus een belangrijk onderdeel uit van onze kaart. We kozen om met Hoorens samen te werken daarvoor.

We vinden het ook niet belangrijk om een grote kaart te hebben, wel een kwalitatieve kaart met eerlijke producten. Je zal ook merken dat zowel bij de wijn, de bieren als andere dranken steeds een aanbod non-alcoholisch is. Toch niet meer weg te denken vandaag. Ook hier kiezen we voor eerlijke en faire producten zoals Dzjing, Vin du Jardin en Force Majeur .

Kom zeker een een kijkje nemen, er staat zeker en vast iets op de kaart wat spek naar je bek is…

De kaart werd opgemaakt en gedrukt door ducs2.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.