Nieuw in onze shop: Black Pottery!

Black Pottery: handgemaakt en uit verschillende regio’s van Colombia en allemaal op traditionele wijze gemaakt. Deze producten hebben een geschiedenis en zijn uitdrukkingen van inheemse culturen. In driehonderd jaar is er niets veranderd aan het procedé dat al werd toegepast door de Pijao Indianen. De natuur zorgt voor de natuurlijke hulpbronnen: langs de oevers van de Magdalena rivier die door de vallei vlakbij het dorp stroomt, is de benodigde klei te vinden. Ongeveer tweehonderd leden van de driehonderd families van La Chamba leven van de productie van het zwarte aardewerk.
Vanaf nu kan je ook in onze shop enkele producten terugvinden. Kom vrijblijvend langs en ontdek het mooie en eerlijke hiervan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.