Tales by Solid

Tales by Solid is een nieuw product in onze shop.
Tales by Solid is een modern, eigentijds merk van handgemaakte, duurzame producten die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Tales by Solid wordt gedreven door zowel ethiek als esthetiek, hun doel is om transparant en prachtig vakmanschap te bieden. Elk van de verantwoord gemaakte producten heeft een verhaal te vertellen en door elke aankoop worden positieve connecties gemaakt. Door een aankoop, steun je hun zoektocht om mode te gebruiken als middel voor sociale verandering en als kracht van het goede. Handgemaakte mode met een ziel en een verhaal. Want hoe het gemaakt is, is belangrijk.

Met eerlijke handwerkworkshops geven ze kansarme vrouwen in Peru, India en Kenia zelfstandigheid en onafhankelijkheid om een mondig leven te leiden.
Achter het merk Tales by Solid staat de doelgerichte organisatie Solid. Na jarenlange ervaring in het produceren van ethische, hoogwaardige gebreide en handgeweven kleding en homeware in samenwerking met verschillende toplabels, vonden ze de tijd rijp om een eigen duurzame label te lanceren.

Bezoek De Dikke Ziel om een deel van het aanbod te bekijken. We kunnen uiteraard op jouw vraag alles wat het merk te bieden heeft in huis halen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.