Nieuwe suggesties en lunch

Met het begin van het nieuwe schooljaar bieden we ook enkele nieuwe suggesties en lunch aan. We blijven trouw aan ons bio desembrood van Compaan. Op de suggestiekaart staan onder andere enkele croques. Al dan niet met slaatje, vegetarisch of met vlees. Je kan het dus heel klein houden uit het vuistje, of wat uitgebreider met 2 stuks en een slaatje. Of waarom eens niet een Croque Dikke Ziel met rauwe ham, mozarella, zongedroogde tomaten en tomaten tapenade…. lekker!

Daarnaast kan je in De Dikke Ziel nu ook terecht voor een lunch. We bieden je daarbij een tas huisgemaakte soep aan, gevolgd door een croque monsieur met slaatje en tot slot een koffie naar keuze.

Er staan ook 2 nieuwe boterhammen op onze suggestiekaart: boterham met homemade kruidenfricandon en een boterham met avocadospread, zongedroogde tomaat, feta, rode ui snippersĀ 

Onze kaart is trouwens doorlopend open. Dat betekent dat de schone slaper of slaapster ook om 15u in de namiddag nog een ontbijtje kan samenstellen, of dat je om 17u eveneens nog kan genieten van de lunch. Voor elk wat wils op elke uur van de dag dus.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.