Terug open op donderdag 14 september

De komende twee weekends sluiten we even de deuren, maar zien je graag terug vanaf donderdag 14 september.

Coyendans 2023
Sowieso zetten we tegen dan enkele nieuwe zaken op onze kaart en vullen we onze brocante aan met authentieke spullen.  
Op zaterdag 16 september is er ook Coyendans.  Een gezellige namiddag en avond in het Coyendanspark tegenover De Dikke Ziel.  Uiteraard zijn we dan ook van de partij.  Een absolute aanrader om eens langs te komen!

Webshop

Bezocht je onlangs onze website?  Dan heb je het misschien gezien…. bovenaan in de menubalk vind je een link naar onze ‘winkel’.  Je vindt er een selectie van enkele brocantespullen.  Kijk online eens rond, misschien staat er wel iets tussen wat je aanspreekt?  Verzenden doen we voorlopig niet.  Reserveren kan wel.  We houden het dan even bij tot wanneer je het ter plaatse komt bekijken en misschien wel een plaatsje geeft bij jou thuis 😉  

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.