Openingsuren

De Dikke Ziel zal vanaf nu open zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op donderdag en vrijdag ben je meer dan welkom tussen 11 en 20u. We ontvangen je graag voor een middagbrunch, een koffie met een taartje en een afterwork waarbij je gezellig kan samen zijn met vrienden of familie, iets drinken en/of eten.
Op zaterdag zijn we geopend tussen 9u30 en 17u30. Lekker snuisteren tussen onze brocante, onze shop en ondertussen genieten van een hapje en een drankje.
Vertrekkende van De Dikke Ziel ben je op wandelafstand van het centrum. Vaak is er ook voldoende parking in de buurt én goedkoper dan een centrumparking.
Vanaf september zullen we ook op shop-up zondagen open zijn. Dat is elke eerste zondag van de maand. Je kan dan starten met een lekker en gezond ontbijt om dan de stad in te trekken… We verwelkomen je dan graag tussen 9u en 13u.

Volg ons zeker op social media: Facebook en Instagram, voor de laatste updates omtrent onze openingsuren en aanbiedingen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.