Rommelmarkt Parkoers 2024

Na het grote succes van vorig jaar organiseren verschillende buurtorganisaties in de Macharius-Heirniswijk, op zondag 4 februari, de tweede editie van het overdekt Rommelmarkt Parkoers.

Op 10 warme locaties in de wijk vind je rommelmarktstandjes en natuurlijk valt er ook iets te drinken en te sneukelen. Ook De Dikke Ziel doet mee uiteraard. Wat had je gedacht? Via een plannetje en bewegwijzering word je door de wijk geloodst… wie weet doe je de koop van je leven!

Waar is het te doen? We verheugen ons op vier nieuwe locaties… De Sluis – Onze Thuis, De Dikke Ziel, De Kleine Kunst en Stroom Brouwerij. Daarnaast zijn jullie ook dit jaar weer welkom in De Kazematten, LDC De Horizon, de Olijfboom, de Steinerschool en de Louisazaal in het Lousbergspark… en Herberg Macharius natuurlijk! zo maak je ook direct kennis met al deze fijne locaties in de wijk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.