Beste Wensen voor 2024!

Onze eerste 6 maanden zitten erop!

Ze waren geweldig en overdonderend door jullie vele bezoekjes en aankopen. We geloven in ons concept en dat is dankzij jullie.  We mochten heel wat familie en vrienden verwelkomen, maar misschien nog meer hart- verwarmend zijn de vele buren die van De Dikke Ziel in meer of mindere mate hun vaste stek hebben gemaakt. Een plaats om af te spreken of om eens in alle rust te genieten van iets lekkers. Ook in 2024 hopen we jullie allemaal eens terug te zien.  We blijven zoeken en veranderen om jullie iets lekkers en eerlijks aan te bieden. Ook onze shop kent voortdurend nieuwe producten waar we in geloven.  Tot slot blijft dankzij ons brocante-concept ons interieur zichzelf vernieuwen. 

Bekijk hieronder onze videoboodschap

video: Valentijn Braeckman

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.