Espresso en Latte-art opleiding

We zijn koffiedrinkers, altijd geweest. Dat zal ook wel 1 van de vele triggertjes zijn die ons de sprong laten maken tot De Dikke Ziel. Maar thuis op het knopje drukken of wat water opzetten en opgieten is nog niet hetzelfde als een koffie aanbieden aan mensen die er willen voor betalen.
Wil het toeval (of net niet?) toch wel dat op het Dorpsplein te Wetteren Ten Ede een echte barista woont en opleidingen geeft? We schreven ons dus stande pede in voor een espresso opleiding in de voormiddag en een latte art opleiding in de namiddag. Heftig… maar we moeten erdoor 😉

Simon bleek uit het juiste hout gesneden. Iemand met evenveel passie voor zijn dada: koffie. Een overvloed aan informatie, kennis en handigheid bracht hij ons bij over koffie, het kweken, produceren, zetten, … In de namiddag gingen we met de machine, melk en melkkannetjes aan de slag.
Barista’s zijn we nog bijlange niet, maar wel een pak wijzer!

Wil je ook eens zo’n opleiding volgen? https://www.kaffeevelo.be/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.